O podjetju

V spletni trgovini Topolino.si vam že od leta 2007 ponujamo najbolj ugodne cene nakupa zimski in letnih pnevmatik vseh znanih proizvajalcev pnevmatik. 

Spletna trgovina Topolino.si je uporabniku kar se da prijazna. Vse kar morate storiti, je da v iskalnik vnesete želene dimenzije in proizvajalca ter kliknete na gumb "išči". Iskalnik vam bo ponudil zadetke, glede na vnesene kriterije, vi pa le dodajte v košarico izbrane pnevmatike.

V postopku nakupa vas bomo še povprašali po podatkih, potrebnih za dostavo in po vaši telefonski številk.

Na voljo imate dva načina plačila: po povzetju ali po predračunu.

Pri plačilu po povzetju le oddate svoje naročilo, znesek pa boste plačali prevozniku, ki vam bo gume dostavil. Strošek dostave znaša 4 EUR ne glede na količino in kraj v Sloveniji. V primeru plačila po povzetju je transakcijski strošek 1.90 EUR.

V primeru plačila po predračunu bomo po prejetem naročilu takoj preverili zalogo in vam po elektronski pošti poslali predračun.
Znesek lahko plačate na katerikoli banki ali pošti, zaradi nižjih stroškov pa priporočamo plačilo preko elektronskega bančništva. Ko bo plačilo na našem računu vidno, bomo gume poslali na vaš naslov.

Z nakupom v spletni trgovini Topolino.si potrjujete, da se strinjate s
pogoji uporabe.

S spletno trgovino Topolino.si upravlja MOTO BOX Marjetka Herksel s.p. 
Kontaktni podatki:

MOTO BOX Marjetka Herksel s.p.

Kneza Koclja ul. 7, Ljubljana

telefon: 040-526-077 (vsak delovnik med 8. in 16.00 uro)
e-mail:
info@topolino.si

ID za DDV: SI26961580

Matična številka: 69785170

TRR: SI56 6100 0001 2616 555 pri Delavski hranilnici d.d.