Naravna hrana za pse

Published by: 0

Platinum hrana za pse

Ker so postali štirinožni kosmatinci že naši vsakdanji spremljevalci in jih najdemo na praktično vsakem koraku, lahko hitro pozabimo, da gre pravzaprav za živali s specifičnimi željami in potrebami. Nenazadnje so psi sorodniki volkov in daljni potomci skupnega prednika, tako da je jasno, da jim je treba ponuditi tudi pravo hrano. Hrana, ki jo jemo ljudje, za pse večinoma ni primerna, gotovo pa ne moremo pasje prehrane oblikovati le okoli našega jedilnika. Kuža potrebuje prilagojeno prehrano, najboljša pa je gotovo naravna hrana za pse.

Kakšne so prednosti naravne prehrane za pse? Največji plus je gotovo v tem, da takšna hrana vsebuje prav vse, kar mali kosmatinec potrebuje za zdravo življenje. Velik poudarek je na naravnih beljakovinah, ki izvirajo iz visoke vsebnosti mesa v naravni prehrani psov. Nekateri izdelki v tem oziru še posebej izstopajo, na primer Platinum hrana za pse z več kot 70% svežega mesa. Takšni izdelki, ki so posebej uravnani tako, da v celoti odgovarjajo na specifične potrebe psov, so še posebej cenjeni, zato je tudi Platinum hrana za pse priljubljena tako pri malih kosmatincih kot pri njihovih lastnikih.

Na voljo imamo naravno hrano v različnih oblikah. Ena opcija je seveda mokra hrana, ki je večinoma najbolj primerna za takšno vrsto prehrane. Tudi Platinum hrana za pse je na voljo v takšni obliki. Druga opcija so briketi oziroma suha hrana, ki je prav tako lahko del zdrave in uravnotežene prehrane za pse. Pomembno je le to, da vsebuje naravna hrana za pse vsa potrebna hranila v pravih količinah, sama oblika hrane pa ni tako odločilnega pomena. Poleg takšnih vrst hrane imamo na voljo še razne priboljške in izdelke za zobno nego, pa morda še kakšne druge zadeve, ki jih lahko občasno vključimo v prehrano kosmatincev. Platinum hrana za pse ponuja vse te opcije, med katerimi bo kakšna gotovo po godu še tako zahtevnemu psu.